Naslovnica arrow Poslovno savjetovanje
Poslovno savjetovanje - pregled usluga

Qualitas Poslovno savjetovanje

Qualitas za svakog svog klijenata osmišljava rješenja tako da zadovolji njegove posebne potrebe. Međutim, rezultat je uvijek isti: ostvarenje mjerljivih poboljšanja, bilo da se radi smanjenju troškova, poboljšanju djelotvornosti i učinkovitosti procesa, poboljšanju zadovoljstva kupaca ili maksimiziranju prihoda.

Savjetodavne usluge Qualitasa temelje se na provjerenim konceptima kao što su strateško planiranjesix sigma, lean, benchmarking, balanced scorecard, integrirano upravljanje učinkom. Sva ova rješenja uključuju filozofiju, metodologiju i alate za pomoć organizacijama da poboljšaju svoje poslovne rezultate. Fokusiraju se na zadovoljstvu kupaca i poboljšanju poslovnih procesa, kako operativnih procesa, tako i procesa upravljanja i procesa podrške.

Dobit postignuta primjenom rješenja Qualitasa dokazano nadmašuje uložene troškove.
Velika većina neuspjeha najviših uprava nije rezultat loše strategije i poslovnih planova, nego sposobnosti da ih se implementira. I Qualitas je prepoznao tu činjenicu pa u svome radu daje poseban naglasak na implementaciju rješenja, bilo da se radi o implementaciji strategije , transformaciji iz funkcionalne u procesnu organizaciju ili implementaciji norme ISO 9001 .