Naslovnica arrow O nama
QUALITAS d.o.o. općenito

Qualitas d.o.o. je konzultantska kuća osposobljena za unapređenja poslovanja kroz rješenja za strateško upravljanje te upravljanje poslovnim procesima i informacijama.
Naš poslovni uspjeh počiva na postizanju zadovoljstva klijenata: vrhunskom kvalitetom pruženih usluga, prilagođenih njegovim  jedinstvenim potrebama.

Stručnjaci Qualitasa svoju osposobljenost  temelje na neprestanom usvajanju naprednih znanja i recentnih informacijskih tehnologija, kao i na iskustvu u više stotina uspješno završenih projekata.

Usluge i rješenja Qualitasa koriste uspješne organizacije da bi bile još uspješnije, ali i one koje imaju problema u poslovanju i žele ih brzo riješiti. I jednima i drugima potrebne su promjene u vidu skokovitih i/ili stalnih poboljšanja kako bi zadržali ili ostvarili konkurentsku prednost i zadovoljstvo svojih kupaca.  Nakon što prepoznamo područja mogućih poboljšanja, utvrđujemo ciljeve koje želimo postići projektom. To su uvijek konkretni, mjerljivi  i vremenski ograničeni ciljevi. Naš je zadatak da kroz svaki projekt klijent višestruko vrati uložena sredstva.

Dajemo poseban naglasak na implementaciju rješenja, bilo da se radi o implementaciji strategije, transformaciji iz funkcionalne u procesnu organizaciju, implementaciji upravljačke ISO norme ili primjeni informatičkog rješenja. Zbog toga prije svega težimo k rješenjima koja će u praksi biti prihvaćena na svim potrebnim razinama organizacije, što znači da trebaju biti razumljiva i primjenjiva. Da bi to postigli nastojimo širom krugu ljudi omogućiti davanje inicijativa i uključiti ih u rješavanje problema.

U Qualitasu se ravnamo prema formuli R=I×P², pri čemu je R rezultat, I je inicijativa, a P je prihvaćanje.