Naslovnica arrow Izobrazba arrow Lean Six Sigma izobrazba i certifikacija
Lean Six Sigma izobrazba i certifikacija preko interneta

Jeste li znali da gotovo 30 % novih certificiranih Lean Six Sigma crnih pojaseva biva promovirano u roku od 12 mjeseci od certificiranja te da ostvaruju približno 20 % veću plaću od necertificiranih stručnjaka na istim poslovima? To je zato što stručnjaci s Lean Six Sigma crnim pojasom imaju znanja i vještine potrebne za pružanje rješenja i ostvarivanje poslovnih ciljeva. Oni su poznati kao stručnjaci za rješavanje problema i poboljšavanje poslovnih procesa.

U suradnji s američkom tvrtkom Lean Sigma Corporation, globalnim liderom za Lean Six Sigma treninge, Qualitas je uspostavio naprednu web platformu za učenje i certificiranje putem interneta.  Ponuđeni seminari naučit će Vas sve aspekte Six Sigma DMAIC metodologije te kako provoditi analizu i koristiti alate i tehnike rješavanja problema. Naučiti će Vas kako biti učinkovit i djelotvoran voditelj projekta, sposoban prepoznati kritične faktore koji dovode do stvarnih poboljšanja. 


Osnovna svojstva

Opcije i cijene

Razina

Crni pojas

Zeleni pojas

Žuti pojas

 bb.jpg

 gb.jpg

 jb.jpg

Zvanje

LSSBB

Lean Six Sigma Black Belt

LSSGB

Lean Six Sigma Green Belt

LSSYB

Lean Six Sigma Yellow Belt

Trajanje i  bodovi*

Trajanje lekacija: 110 h

CEU: 11

PDU: 105

Trajanje lekcija: 90 h

CEU: 9

PDU: 85

Trajanje lekcija: 40 h

CEU: 5

PDU: 45

Projekt

Potreban

Nije potreban

Nije potreban

Moduli

 • 21 interaktivnih video lekcija
 • 21 interaktivnih kvizova
 • 5 testova po DMAIC fazama
 • Završni certifikacijski ispit
 • Evaluacija Black Belt projekta
 • 17 interaktivnih video lekcija
 • 17 interaktivnih kvizova
 • 5 testova po DMAIC fazama
 • Završni certifikacijski ispit
 • 10 interaktivnih video  lekcija
 • 10 interaktivnih kvizova
 • 3 testa po DMA fazama
 • Završni certifikacijski ispit

Softver

Nema

SigmaXL, trajna licenca

Minitab, licenca za 12 mjeseci

Nema

SigmaXL, trajna licenca

Minitab, licenca za 12 mjeseci

Nema

SigmaXL, trajna licenca

Minitab, licenca za 12 mjeseci

Cijena

9.200 kn + PDV

10.600 kn + PDV

na upit

6.800 kn + PDV

8.200 kn + PDV

na upit

3.800 kn + PDV

-

-


* CEU (Continuing Education Unit) je mjerilo sudjelovanja u odobrenom programu neprestanog obrazovanja, nacionalno priznato u Sjedinjenim Američkim Državama. Jedan CEU je definiran kao deset sati sudjelovanja na odobrenom programu neprestanog obrazovanja pod kvalificiranim vodstvom. PDU (Professional Development Unit) je uspostavljen od strane Project Management Institute (PMI) kao mjerilo za aktivnosti educiranja za upravljanje projektima. Jedan PDU se dobije za svaki sat  proveden na strukturiranom učenju koje je relevantno za upravljanje projektima.


Akreditirani certifikat

Certifikat koji će dobiti nakon polaganja završnog ispita bit će priznat širom svijeta u svim industrijama! Nastavni plan i program naših izobrazbi i uvjeti izdavanja certifikata su akreditirani od Vijeća za Six Sigma certifikaciju (The Council for Six Sigma Certification) te usklađeni sa standardima Američkog društva za kvalitetu (ASQ) i Međunarodnim udruženjem za Six Sigma certifikaciju (IASSC) .

The Council for Six Sigma Certification  je strukovna udruga koja se brine da edukacijski programi i pružatelji usluga zadovolje standarde za Six Sigma i Lean Six Sigma certificiranje. Oni pružaju akreditacijske usluge u više od 165 zemalja širom svijeta i imaju akreditirana brojna sveučilišta te edukacijske i konzultantske kuće.


Mogućnost mentorstva

Kao dodatnu opciju polaznici mogu odabrati jednog od naših Master Black Belt ili Black Belt  mentora te time dobiti posebnu pozornost iskusnog stručnjaka i profesionalca. Cijena mentorskog paketa je 3.600 kn + PDV, a uključuje 12 sati za „1 na 1“ podršku i instrukcije preko e-pošte, telefonskih razgovora, web konferencija i foruma. 


Reference

Ovaj nastavni program koriste stotine korporacija i malih tvrtki širom svijeta za educiranje vlastitih zaposlenika, uključujući između ostalih: Bank of America, BASF, BAE Systems, Indiana University Health, U.S. Army, Pepsico, IBM, ICMA, JFK Communications, County of Los Angeles, Qualitas,.…