Naslovnica arrow Executive Strategy Manager (ESM)
Executive Strategy Manager
esmlogoside.jpg
Executive Strategy Manager (ESM) je napredno računalno rješenje za strateško upravljanje, temeljeno na dokazanoj Balanced Scorecard metodologiji. Kao jedina aplikacija osmišljena i razvijana od tvoraca Balanced Scorecarda, dr. Kaplana i dr. Nortona, ESM pruža alate, znanja i smjernice za stvaranje, provedbu i praćenje strategije za postizanje vrhunskih rezultata.

90% organizacija ne uspijeva provesti svoju strategiju. Uzrok je u nepostojanju sveobuhvatnog i discipliniranog sustava za upravljanje implementacijom strategije.

Norton statement Palladium Group, globalni lider u pružanju usluga i rješenja za strateško upravljanje, razvio je ESM kako bi kroz jednostavno, ali snažno rješenje otklonio uzroke čestih neuspjelih implementacija strategija.

Ovo rješenje korak po korak vodi organizacije kroz uspostavu, implantaciju  i praćenje misije i vizije, strateških ciljeva i mapa te pokazatelja, rezultata i inicijativa. Omogućuje bolje upravljanje i komuniciranje strategije i ciljeva te identificiranje ključnih pokretača učinka na svim razinama u organizaciji, od korporativne do individualne razine. Osmišljeno je kako bi omogućilo brzo započinjanje uspostave Balanced Scorecarda (kroz strukturirano podučavanje, predloške i procese) i njegovo daljnje upravljanje i razvijanje paralelno s razvojem i potrebama organizacije.

 Online coaching support
Svaki korak u procesu razvoja BSC-a
uključuje multimedijalne module za poduku


Zašto već danas razmisliti o ESM-u?
 • ESM je jedina platforma koja omogućuje učinkovitu vertikalnu i horizontalnu komunikaciju i proces odlučivanja (u usporedbi s drugim rješenjima koja su osmišljenija za operativno izvještavanje s ograničenim mogućnostima provođenja strategije).
 • ESM se u jednom danu pušta u primjenu (u usporedbi s mnogim aplikacijama za koje je potrebno više mjeseci).
 • ESM omogućuje bolje upravljanje sastancima omogućujući korisnicima komuniciranje njihove korporativne strategije i identificiranje ključnih pokretača učinka na svim razinama organizacije.
 • ESM pruža cjelovito rješenje za izgradnju i implementaciju organizacijskih tablica rezultata (scorcarda) i povezan je s najvećom svjetskom bazom najbolje prakse u području Balanced Scorecarda.
 • ESM je primjeren i korisnicima koji imaju osnovne računalne vještine.
 • ESM nudi različite načine zaslonskog i tiskanog izvještavanja, uključujući PowerPoint, PDF i Excel.
 • ESM je jedina aplikacija stvorena od Palladium grupe, svjetskog lidera u rješavanju strateških izazova, te uz savjetovanje stvaratelja Balanced Scorecarda, dr. Roberta S. Kaplana i dr. Davida P. Nortona.
 • ESM se neprestano poboljšava na temelju preporuka korisničke zajednice.

Oko 8.000 korisnika u više od 400 organizacija upravlja svojom strategijom koristeći ESM. Izdvojene kupce možete vidjeti ovdje...

Qualitas, kao Palladium Partner, može Vam pomoći kroz:
 • prezentiranje funkcionalnosti i pomoć u donošenju odluke o nabavi ESM-a
 • stručnu podršku pri uspostavi i daljnjem razvoju Balanced Scorecard modela
 • pristup najvećoj svjetskoj bazi znanja o strateškom upravljanju i Balanced Scorecard modelu
 • trening i osposobljavanje korisnika za primjenu ESM-a
 • savjetovanje i podršku pri operativnom korištenju i održavanju ESM-a.

Više informacija o ESM-u možete naći na www.executivestrategymanager.com.